Boek uw luxe rit
Bel +32 (0)2 479 07 91

Onze vloot

Klasse en veiligheid staan voorop in de keuze van de high-end wagens die we u aanbieden. Van berlines tot bussen en limousines: onze vloot is samengesteld uit uitzonderlijke voertuigen die zorgvuldig worden onderhouden.

U rijdt door de stad met een gevoel alsof u zweeft, dankzij nieuwe assistentie- en veiligheidssystemen, zoals de wereldprimeurs PRE-SAFE® Sound en PRE-SAFE® Impulse Side.

Het interieur van de E-Klasse weerspiegelt de manier waarop u woont, werkt, ontspant en communiceert in exclusieve, hoogwaardige uitrustingen. Blijf fit dankzij stoelen die u masseren, laad uw smartphone inductief op en zwelg in de luxe van deze innovatieve koploper.

’s Ochtends de dag starten met een ritje over het asfalt, ’s avonds op de rode loper parkeren. De gebruikte materialen, perfecte afwerking en exclusieve uitstraling van de S-Klasse verenigen werk en lifestyle op hoog niveau. Het uiterst intelligente onderstel, de nieuwe lichttechnologie en 360°-sensoren nemen de directe omgeving sneller op dan ooit. U ziet, voelt en merkt het: de S-Klasse wijst de weg naar de toekomst.

De V-Klasse is ontwikkeld met een grote passie voor de vreugdes en uitdagingen van het dagelijkse leven. Het resultaat is een fascinerende verschijning met een variabel interieurconcept dat comfort biedt aan zes personen: ruim en groots. Een echte blikvanger, ongeacht of u met het hele gezin een uitstapje maakt of kiest voor een business trip met klanten.

Met de Sprinter zijn de mogelijkheden eindeloos. Sinds de introductie in 1995 behoort de Sprinter tot de meest succesvolle bestelwagens ter wereld. Dankzij voortdurende verbeteringen is hij een technologische voortrekker, zowel op het gebied van efficiëntie en veiligheid als op vlak van comfort en design. Een echte presteerder, altijd paraat, ongeacht de vracht.

Een bijzondere wagen voor een once in a lifetime gelegenheid? We regelen met plezier de exclusieve rit van uw dromen.

Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn meer dan louter bestuurders. Ze worden volgens strenge criteria geselecteerd en opgeleid om u ten dienste te zijn. Altijd discreet, altijd betrouwbaar: zij maken van uw rit een bijzondere ervaring.

Lees meer

Veilig en comfortabel

Strenge veiligheidsmaatregelen en doorgedreven controles zorgen ervoor dat u kunt in stijl kunt genieten van het comfort van onze luxewagens met beveiligd wifi-netwerk.

Lees meer

Flexible service

Een persoonlijke service is ons trademark. Wij volgen elk verzoek op en maken het u zo makkelijk mogelijk om zorgeloos te reizen dankzij een online tracking app.

Lees meer

Onze vloot

Wij passen ons graag aan aan uw wensen en bieden daarom gepersonaliseerde service op maat. We gaan tot het uiterste om u in het grootste comfort naar uw bestemming te brengen.

Lees meer

Wij gaan verder

Dat niets onmogelijk is, is geen geloof, maar een overtuiging. Wij bieden u dan ook een zo breed mogelijke waaier aan diensten aan.

Lees meer

Azerius - Boek uw luxerit

© 2018 Azerius — powered by mw-cars bvba