Boek uw luxe rit
Bel +32 (0)2 479 07 91

Wij gaan verder

Dat niets onmogelijk is, is geen geloof, maar een overtuiging. Wij bieden u dan ook een zo breef mogelijke waaier aan diensten aan.

U verblijft in de stad? Laat ons uw chauffeur zijn voor een city tour, naar een bar of restaurant, doorheen het bruisende nachtleven, met een kleine omweg langs het casino en nadien weer veilig naar uw hotel.

Voor officiële gelegenheden, ceremonies of een ambassadebezoek kunt u op onze discretie rekenen. Een valet of parking boy behoort eveneens tot de mogelijkeden, net als VIP conciërgerie of een bijzondere levering.

Geen vraag is ons teveel.

vlootv2

Onze vloot Klasse en veiligheid staan voorop in de keuze van de high-end wagens die we u aanbieden. Van berlines tot bussen en limousines: onze vloot is samengesteld uit uitzonderlijke voertuigen die zorgvuldig worden onderhouden. Al onze voertuigen zijn standaard uitgerust met leer, air conditioning, water flesjes, WIFI, USB lader, zakdoeken en  paraplu Bekijk onze…

Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn meer dan louter bestuurders. Ze worden volgens strenge criteria geselecteerd en opgeleid om u ten dienste te zijn. Altijd discreet, altijd betrouwbaar: zij maken van uw rit een bijzondere ervaring.

Lees meer

Veilig en comfortabel

Strenge veiligheidsmaatregelen en doorgedreven controles zorgen ervoor dat u kunt in stijl kunt genieten van het comfort van onze luxewagens met beveiligd wifi-netwerk.

Lees meer

Flexible service

Een persoonlijke service is ons trademark. Wij volgen elk verzoek op en maken het u zo makkelijk mogelijk om zorgeloos te reizen dankzij een online tracking app.

Lees meer

Onze vloot

Wij passen ons graag aan aan uw wensen en bieden daarom gepersonaliseerde service op maat. We gaan tot het uiterste om u in het grootste comfort naar uw bestemming te brengen.

Lees meer

Wij gaan verder

Dat niets onmogelijk is, is geen geloof, maar een overtuiging. Wij bieden u dan ook een zo breed mogelijke waaier aan diensten aan.

Lees meer

Azerius - Boek uw luxerit
© 2019 Azerius