fbpx

Veilig en comfortabel

Comfort en veiligheid staan voorop bij het kiezen van onze wagens. We bieden u graag de nieuwste, meest luxueuze modellen aan en voorzien aan boord service volgens de hoogste standaarden.

  • Het Azerius wagenpark behoort tot het jongste op heel het Europese continent. Elke wagen blijft maximum 36 maanden deel uitmaken van de vloot.
  • Onze controles zijn rigoureus en frequent. Naast regelmatig technisch onderhoud, wordt elke wagen dagelijks preventief nagekeken voor hij uitrijdt.
  • In onze vloot vindt u de meest comfortabele types Mercedes. Had u liever een andere wagen gehad, dan luisteren we graag naar uw wensen.
  • Aan boord is comfort van het grootste belang. U kunt zich bedienen van gekoeld mineraalwater, inloggen op het beveiligde wifi-netwerk of uw telefoon opladen met de daartoe voorziene laders.

Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn meer dan louter bestuurders. Ze worden volgens strenge criteria geselecteerd en opgeleid om u ten dienste te zijn. Altijd discreet, altijd betrouwbaar: zij maken van uw rit een bijzondere ervaring.

Lees meer

Veilig en comfortabel

Strenge veiligheidsmaatregelen en doorgedreven controles zorgen ervoor dat u kunt in stijl kunt genieten van het comfort van onze luxewagens met beveiligd wifi-netwerk.

Lees meer

Flexible service

Een persoonlijke service is ons trademark. Wij volgen elk verzoek op en maken het u zo makkelijk mogelijk om zorgeloos te reizen dankzij een online tracking app.

Lees meer

Onze vloot

Wij passen ons graag aan aan uw wensen en bieden daarom gepersonaliseerde service op maat. We gaan tot het uiterste om u in het grootste comfort naar uw bestemming te brengen.

Lees meer

Wij gaan verder

Dat niets onmogelijk is, is geen geloof, maar een overtuiging. Wij bieden u dan ook een zo breed mogelijke waaier aan diensten aan.

Lees meer

Azerius - Boek uw luxerit

Lid van

partner-voka

Zij vertrouwen ons

logo nmbs

partner-cocof

Wij aanvaarden

© 2020 Azerius

Volg ons