Boek uw luxe rit
Bel +32 (0)2 479 07 91

Flexibele service

Wij passen ons graag aan aan uw wensen en bieden daarom gepersonaliseerde service op maat. We gaan tot het uiterste om u in het grootste comfort naar uw bestemming te brengen.

  • Onze chauffeurs arriveren stipt 15 minuten op voorhand. Dat biedt marge voor eventuele last-minute veranderingen in uw planning.
  • Wij volgen voor u de aankomst- en vertrektijden van vluchten en aansluitingen op en passen onze planning automatisch aan.
  • Dankzij een real-time applicatie wordt elke chauffeur gevolgd via een track-and-trace systeem. U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw chauffeur via handige sms en e-mail notificaties.
  • Azerius onderhoudt bevoorrechte partnerships met de meest vooraanstaande bedrijven in de hospitality industrie, met vliegtuigmaatschappijen en privé luchttransport.

vlootv2

Onze vloot Klasse en veiligheid staan voorop in de keuze van de high-end wagens die we u aanbieden. Van berlines tot bussen en limousines: onze vloot is samengesteld uit uitzonderlijke voertuigen die zorgvuldig worden onderhouden. Al onze voertuigen zijn standaard uitgerust met leer, air conditioning, water flesjes, WIFI, USB lader, zakdoeken en  paraplu Bekijk onze…

Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn meer dan louter bestuurders. Ze worden volgens strenge criteria geselecteerd en opgeleid om u ten dienste te zijn. Altijd discreet, altijd betrouwbaar: zij maken van uw rit een bijzondere ervaring.

Lees meer

Veilig en comfortabel

Strenge veiligheidsmaatregelen en doorgedreven controles zorgen ervoor dat u kunt in stijl kunt genieten van het comfort van onze luxewagens met beveiligd wifi-netwerk.

Lees meer

Flexible service

Een persoonlijke service is ons trademark. Wij volgen elk verzoek op en maken het u zo makkelijk mogelijk om zorgeloos te reizen dankzij een online tracking app.

Lees meer

Onze vloot

Wij passen ons graag aan aan uw wensen en bieden daarom gepersonaliseerde service op maat. We gaan tot het uiterste om u in het grootste comfort naar uw bestemming te brengen.

Lees meer

Wij gaan verder

Dat niets onmogelijk is, is geen geloof, maar een overtuiging. Wij bieden u dan ook een zo breed mogelijke waaier aan diensten aan.

Lees meer

Azerius - Boek uw luxerit
© 2019 Azerius