Boek uw luxe rit
Bel +32 (0)2 479 07 91

Chauffeurs

Onze chauffeurs worden zorgvuldig geselecteerd en in alle aspecten van hun beroep getraind. Enkel de beste chauffeurs treden toe tot ons team. Geen vraag is hen te veel.

  • Elke kandidaat-chauffeur wordt onderworpen aan een verregaande background check.
  • Wij hanteren nultolerantie op vlak van alcohol en druggebruik.
  • Onze chauffeurs kunnen zich beroepen op een lange staat van dienst en jaren ervaring.
  • Wij kiezen voor chauffeurs met liefde voor hun métier en leggen strikte voorwaarden op bij de rekrutering. U kunt er op rekenen dat zij discreet en hulpvaardig zijn, met oog voor etiquette.
  • Meertaligheid is een minimumvoorwaarde, we selecteren met plezier een chauffeur die uw taal spreekt.
  • Veiligheid staat steeds voorop. Elke chauffeur ondergaat een doorgedreven en herhaalde training

vlootv2

Onze vloot Klasse en veiligheid staan voorop in de keuze van de high-end wagens die we u aanbieden. Van berlines tot bussen en limousines: onze vloot is samengesteld uit uitzonderlijke voertuigen die zorgvuldig worden onderhouden. Al onze voertuigen zijn standaard uitgerust met leer, air conditioning, water flesjes, WIFI, USB lader, zakdoeken en  paraplu Bekijk onze…

Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn meer dan louter bestuurders. Ze worden volgens strenge criteria geselecteerd en opgeleid om u ten dienste te zijn. Altijd discreet, altijd betrouwbaar: zij maken van uw rit een bijzondere ervaring.

Lees meer

Veilig en comfortabel

Strenge veiligheidsmaatregelen en doorgedreven controles zorgen ervoor dat u kunt in stijl kunt genieten van het comfort van onze luxewagens met beveiligd wifi-netwerk.

Lees meer

Flexible service

Een persoonlijke service is ons trademark. Wij volgen elk verzoek op en maken het u zo makkelijk mogelijk om zorgeloos te reizen dankzij een online tracking app.

Lees meer

Onze vloot

Wij passen ons graag aan aan uw wensen en bieden daarom gepersonaliseerde service op maat. We gaan tot het uiterste om u in het grootste comfort naar uw bestemming te brengen.

Lees meer

Wij gaan verder

Dat niets onmogelijk is, is geen geloof, maar een overtuiging. Wij bieden u dan ook een zo breed mogelijke waaier aan diensten aan.

Lees meer

Azerius - Boek uw luxerit
© 2019 Azerius